Lupauksista luottamukseen - MARKKU J.KUMPULA

26,00 

Lupauksista luottamukseen - MARKKU J.KUMPULA

Kuvaus

KRISTUS ON RAAMATUN KIRJOITUSTEN TÄYTTYMYS!

KYLLÄ.

MUTTA MITÄ SE KÄYTÄNNÖSSÄ TARKOITTAA?

Kirjoittaja tarkastelee Raamatun profetioita ja lupauksia Aabrahamille annetusta lupauksesta käsin. Samalla hän kyseenalaistaa raamatuntulkintoja, jotka ovat syöpyneet syvälle varsinkin niiden mieliin, joiden tausta on vuosikymmeniä ollut Suomessa niin sanottujen vapaiden suuntien piirissä.

”Kumpula ei arkaile kauhoa vastavirtaan kirjoittaessaan raamatuntulkinnoista, joiden kyseenalaistaminen on vapaakristillisissä piireissä monen mielestä vähintäänkin arveluttavaa, joidenkin mielestä jopa harhaoppista ja tuomittavaa. Kylmää kyytiä, mutta rakentavalla tavalla esitettynä, saavat niin tutut Israel-fraasit kuin kadonneet vuosiviikotkin. Kumpula haastaa lukijoitaan muistuttaen, että Uusi testamentti toi mukanaan myös uuden tulkinnan Vanhasta testamentista. Näkemyseroja ruotiessaan kirjoittaja ei missään muodossa sorru ylimieliseen harhaoppiseksi osoitteluun, vaan osoittaa kunnioittavaa suhtautumista toisinajattelijoita kohtaan. ”

-Jimmy Huhtala, Pastori, Nivalan helluntaiseurakunta.

Kirjoittajasta: Markku J. Kumpula toimii Ylivieskan vapaaseurakunnan (ent. Cityseurakunta) pastorina. Hän on toiminut myös pastorina, evankelistana ja vanhimpana eri helluntaiseurakunnissa.

Pehmeäkantinen. 312 sivua.

ISBN: 978-952-7297-23-0

Kustantaja: KKJMK OY

Julkaistu: 2020

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lupauksista luottamukseen – MARKKU J.KUMPULA”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *