ILMAINEN TOIMITUS YLI 75€ TILAUKSILLE

TOIMITUS & PALAUTUKSET

 

Tilaaminen

Voit tehdä tilauksen verkkosivustolla greycloud.fi tai sähköpostilla. Lisätietoja saat osoitteesta info@greycloud.fi. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostivahvistuksen [, jos olet antanut meille sähköpostiosoitteesi]. Jos emme jostain syystä pysty toteuttamaan tilaustasi, ilmoitamme siitä mahdollisimman pian. Jos olemme jo saaneet maksun kyseisenlaisesta tilauksesta, tarjoamme korvaavia tuotteita tilalle tai pyrimme palauttamaan kyseessä olevan summan samalla tavalla, jota käytettiin maksun suorittamiseen. Jos vaihtoehtoiset järjestelyt ovat jostain syystä välttämättömiä, Greycloudin edustaja ottaa sinuun yhteyttä korvaavista tuotteista/maksun palautuksesta.

Toimitus

Tuotteet lähtevät kuljetettavaksi viikon sisällä tilauksesta. Toimitusajan ollessa normaalia pidempi, otamme sinuun yhteyttä.

Jos tilauksesi saapuminen viivästyy, ota yhteyttä Greycloudin asiakaspalveluun soittamalla numeroon 045 159 4951 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@greycloud.fi.

Toimituskulut

Posti, Matkahuolto   5,90€
Nouto                            0€

Yli 75 euron tilauksille toimitus on ilmainen.
Sovi noudosta erikseen info@greycloud.fi tai 045 159 4951.

Postiennakko

Emme toimita tuotteita postiennakolla, emmekä lunasta meille lähetettyjä postiennakkolähetyksiä. Jos palautus tehdään postiennakkolähetyksenä, katsomme palautuksen tekemättömäksi ja veloitamme tilauksen kokonaisuudessaan.

Palautusoikeus

Tuotteillamme on lakisääteinen 14 päivän palautusoikeus. Tuotteen voi palauttaa maksutta vain seuraavien ohjeiden mukaisena asiakaspalautuksena. Palautuksesta tulee ilmoittaa meille 14 vuorokauden kuluessa tuotteiden saapumisesta. Ilmoitus on tehtävä sähköpostitse tai puhelimitse asiakaspalveluumme. Palautuksesta on aina tehtävä ilmoitus ennen palautusta ja odottaa, että annamme tarkemmat ohjeet. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja kunnoltaan muuttumaton. Kirjan tulee selvästi olla käyttämätön. Jos CD/DVD/Bluray -levyt ovat olleet kutistemuovipakattuja, tulee muovin olla vielä tallella ja paikoillaan. Noutamaton lähetys ei ole koskaan palautettu lähetys. Emme lunasta postiennakkopalautuksia emmekä muutakaan postiennakkopostia.

Sovellamme palautukseen seuraavia Kilpailu- ja kuluttajaviraston antamia ohjeita.

PERUUTTAMISILMOITUS

PERUUTTAMISOIKEUS ETÄMYYNNISSÄ

TAVARAN PALAUTTAMINEN JA KUSTANNUKSET

Veloitamme tuotteista täyden hinnan seuraavissa tapauksissa:

– Jos palautus on jätetty noutamatta Postista tai muusta noutopisteestä ilman että siitä on ilmoitettu meille 14 vuorokauden kuluessa.

– Jos palautuksesta ei ole ilmoitettu ohjeiden mukaisesti 14 vuorokauden kuluessa tuotteiden saapumisesta.

– Jos palautus on lähetetty muulla tavoin kuin varsinaisena ohjeiden mukaisena Postin asiakaspalautuksena.

– Jos tuote/tuotteet ovat vaurioituneet tai muutoin selkeästi käytettyjä, ja jos niiden jälleenmyyntiarvo on selkeästi laskenut.

HUOM! Veloitamme asiakkaalta palautuksesta aiheutuneet kustannukset, jos palautusta ei ole tehty ohjeiden mukaisena asiakaspalautuksena. Lisäkustannukset ovat todellisten kulujen mukaiset, kuitenkin aina vähintään 15€ kirjeiden osalta ja 20€ pakettien osalta.

HUOM! Lähetämme Postista tai muusta noutopaikasta noutamatta jätetyt tai palautusoikeuden mukaisesti palautetut lähetykset uudelleen vain lisämaksusta. Lisämaksu on todellisten kulujen mukainen, kuitenkin aina vähintään 15€ kirjeiden osalta ja 20€ pakettien osalta.

HUOM! Palautus- ja vaihto-oikeus eivät koske seuraavia tapauksia.

– Eriyisesti asiakkaan toimesta pyydetyt tuotehankinnat